Sportsrehab.se - Noga Utvalda Stöd & Ortoser


Välkommen till Sportsrehab, Sveriges kanske populäraste butik för dig som söker kvalitetssäkrade, stabila och bekväma stöd och ortoser.

Vi erbjuder utvalda stöd, skydd och ortoser för att rehabilitera eller förebygga smärta och skador.
Våra stöd och skydd är utvalda av legitimerade behandlare med lång erfarenhet av att behandla idrottsskador, ischias, artros och foglossning.


Bolagsfakta


Sportsrehab Sweden AB. Vi har siktet inställt på att bli ledande på nätet inom rehabiliteringsprodukter för såväl vardagsmotionären som elitidrottaren.

Vårt fokus från dag ett har varit att göra alla våra kunder helt nöjda. En del i detta är att alltid erbjuda fri frakt, leverans inom 2-5 dagar, en månads ångerrätt samt sträva efter att hålla Sveriges bästa kundservice.

När du handlar hos oss kan du känna dig trygg.Vi samarbetar med Sveriges ledande betalningsleverantör, Klarna, vilket garanterar att din betalning går säkert till.
Du kan välja att betala med faktura och därmed ha möjligheten att få hem varan innan du betalar. Självklart erbjuder vi även kortbetalning.

Bolagsuppgifter:
Sportsrehab Sweden AB
Krukmakargatan 3
118 51 Stockholm

Org: 559016-2128

Telefon: 08-55002510
E-postadress: support@sportsrehab.se
www.sportsrehab.seSportsRehab.se


Under snart 10 år har våra duktiga samarbetspartners, leg. Kiropraktorer, Naprapater och Sjukgymnaster, hjälpt 1000-tals personer som fått en skada.

Tillsammans har vi också skapat ett unikt och proffsigt produktsortiment av ortoser, stöd och skydd som hjälper dig mot din smärta eller skada. Kontakta gärna oss om du vill veta mer om produkterna eller få hjälp med att välja rätt stöd / skydd för just dig.


SportsRehab.se - Sveriges bästa och trevligaste rehabbutik - här hittar du stöd, ortoser och skydd.